JÍDELNÍ

LÍSTEK

Předkrmy

 

Zeleninový salátek

110,-

Feta sýr s tomaty, rucola salátem a bazalkou v oleji

130,-

Trhaný listový salát s parmskou šunkou, ančovičkami

a hoblinkami parmezánu

180,-

Rozpečený kozí sýr v pančetě s trhaným salátkem

a malinovým olejem

190,-

Paštika z divočáka, brusinková omáčka a

pomerančový rucola salátek

190,-

Pečený bůček v bylinkách s hrubozrnnou hořčicí a čerstvým křenem

170,-

Polévky

Hovězí vývar s domácími nudlemi a masem

80,-

Hrachová polévka s chlebovými krutony

80,-

Krémová polévka z pečeného lososa

100,-

Ryby

 

Svíčková z tresky na másle s beluga čočkou a dýňovou omáčkou

330,-

Losos s hráškovými lusky, cuketou a plátky pečených brambor

340,-

Teplý salát z chapadel kalámárů s grilovanou zeleninou

310,-

a wakame saláte 

Krevety na bílém víně s restovanou zeleninou

a rozpečenou bylinkovou bagetou

390,-

Hlavní jídla

Supréme z kukuřičného kuřete s houbovým rizotem

290,-

Konfitované kachní stehno Barbarie, červené zelí a chlupaté knedlík

290,-

Grilovaná vepřová kotleta s omáčkou z pečeného česneku

a restované brambory s červenou cibulí

330,-

Svíčková na smetaně z australského hovězího

s karlovarským knedlíkem

290,-

Pomalu pečené hovězí hrudí us Beef s tmavou omáčkou

a bramborovou lepenicí

350,-

Grilována jehněčí svíčková s pečenou zeleninou, jáhlovým koláčem

se špenátem a parmezánem

420,-

Telecí filet na grilu s omáčkou z lišek a pečené brambory grenaile

420,-

Flap angus steak s černým kořenem, s cuketou a houbovým ragů

430,-

 

Těstoviny papardelle s lanýžovým olejem,

česnekem a sušenými tomaty, grilované krůtí prsíčko

230,-

Cuketové rizoto s pečenými tomaty, parmezánem a rucola salátem

180,-

Dezerty

 

Creme brulle

100,-

Čokoládové suflé s ovocnou omáčkou

100,-

Pavlova se šlehanou smetanou a marinovanými višněmi

100,-

Paleta francouzských sýrů s hrozny a ořechy

210,-